UVSTOP

Árnyékolástechnika Gy.I.K.

Árnyékolástechnika, alumínium és műanyag redőnyök, nyílászárók
 

Árnyékolástechnika Gy.I.K.

Mindig helyszíni felmérés előzi meg a végleges árajánlatot?

Igen. Előzetesen tájékoztató árajánlatot adunk ki, amit, a helyszíni felmérést követően véglegesítünk.  

Mennyi idő telik a megrendelés és beszerelés között?

Általánosan az árnyékolástechnikai berendezések felszerelése a megrendeléstől számított, szezonon kívül max. 5-7., szezonban 7-12. munkanapon történik. Műanyag nyílászáróknál a beszerelés a megrendeléstől számítva 2-4 hét.

Kell fizetni a helyszíni felmérésért?

A felmérés Budapesten, illetve cégünk 10 km-es körzetében díjtalan.

Megnézhetem a mintadarabokat?

Igen, sőt javasoljuk is, mivel segíti azt, hogy a megrendelők pontosan tisztában legyenek az igényelt áruk kinézetével, minőségével, lehetőségeivel.

Mit takar a szúnyoghálós redőny, vagy kombi redőny kifejezés?

A kombi szúnyoghálós redőny egy kifejlesztett „kettő az egyben” rendszer, ami lehetővé teszi a redőny és szúnyogháló különálló használatát.

Mennyi garanciát vállalnak?

Az árnyékolástecnikai berendezésekre 1 év garanciát vállalunk, a műanyag nyílászárókra a vásárlás időpontjától számítva az első évben jótállás és az ezt követő négy évben szavatosság érvényes

Mi is az a vakolható tokos redőny?

A vakolható tokos redőny egy olyan külső tokos redőny, aminek a homlok profilja (vagyis az az oldal amit szemből látunk), egy vakolathordozó réteggel és egy vakoló éllel van ellátva. Ezt a típust a kivitelezés stádiumában tudjuk szerelni, igényel a nyílászáró tokmagasítót, illetve a szélein toktoldót. A vakolható tok esztétikusabb megjelenést kölcsönöz, hiszen segítségével „eltüntethetjük” a redőny dobozt a vakolásnak köszönhetően.

Motoros redőnyt szeretnék, milyen szempontokat vegyek figyelembe?

Alumínium redőny költségével számoljunk.
Tervezés fázisába lévő épület, vagy felújítás esetén a 220 V-ot építessük ki az ablak felső sarkához. Kapcsolós kivitelnél a kapcsolóra is gondoljunk. Távirányításnál a redőny vezérlése lehet kapcsolós és távirányítós is. Amennyiben idő fényérzékelős kapcsolót is szeretnénk, akkor pluszköltséggel is számoljunk.

A redőnyt utólag is lehet motorizálni?

Alumínium redőnyt igen.
A redőny motorizáció fő szempontja, hogy a redőny lécek egymástól oldal irányban ne tudjanak elcsúszni. Ez az úgynevezett arriterezés, mely a redőnylécek egymáshoz kapcsolása.

Ha a redőnyt a vihar megrongálja az is garancia?

A viharkár nem garancia, viszont jó tudni, hogy a vihar által okozott redőny kárt a biztosítók a garancia elévülése után is a redőnyjavításról kiállított számla ellenében megtérítik. (Ez függhet a biztosítási szerződéstől)

A redőnyszerelés időigényes, és nagy kosszal jár?

A redőnyt méretre gyártva szállítjuk a telepítés helyszínére, ezét a redőnyszerelés gyors és minimális kosszal jár.

© 2011 - Minden jog fenntartva www.uvstop.hu | honlapkészítés - XLS.HU
Toldi és Nemes Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 8-10. Tel: 06-1-252-76-44
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk