UVSTOP

Bemutatkozás: Toldi és Nemes Kft.

Árnyékolástechnika, alumínium és műanyag redőnyök, nyílászárók
 

Bemutatkozás: Toldi és Nemes Kft.

A Toldi és Nemes Kft. 2001 nyara óta áll megrendelői rendelkezéseire. Ezt megelőző időszakban Betéti társaságként működött.

Fő tevékenységi körünk az építőipar területén a kültéri műanyag, alumínium nyílászárók, portálok gyártása, valamint az árnyékolástechnikai rendszerek forgalmazása, szükség szerint beépítése. Az árnyékolástechnika teljes skáláját forgalmazzuk az igényeknek megfelelően alacsonyabb, magasabb árkategóriában. Termékeink minősége megfelel a legigényesebb követelményeknek.

Műanyag nyílászáróink SCHÜCO profilokból készülnek.

5,6,7 kamrás profil, 70mm 82mm-es beépítési mélységgel.
A SCHÜCO ajtó és ablak valamint a bukó-toló, emelő-toló rendszer olyan csúcsminőségű profilcsalád, mely kifejlesztésének elsődleges célja volt, hogy a legszélsőségesebb külső viszonyoknak,(forróság, extrém hideg) és a modern elvárásoknak egyaránt megfeleljen.

A vállalkozás által gyártott műanyag nyílászáró ÉMI és CE minősítéssel rendelkezik.

2010-ben indítottuk el az alumínium nyílászárók gyártását és beépítését, melyek az Aluprof-Hungary Kft. által forgalmazott alumínium profilból készülnek.

Alumínium termékeink jellemzői:

Az MB–60 és az MB-45 egy korszerű alumíniumrendszer, amely hő és hangszigetelést igénylő, kültéri építési elemek pld: különböző típusú ablakok, ajtók, emelő-toló, bukó-toló rendszer, portálok, strukturális üvegfal, függönyfalak, szélfogók, és térkonstrukciók kivitelezésére használható.

Termékeinknél a német GU vasalat családot alkalmazzuk, mely a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig mindenre kínál korrekt megoldást.

A Toldi és Nemes Kft. a minőségi munkavégzést helyezi előtérbe a mennyiségi munkavégzéssel szemben, ezért rugalmasan tudunk alkalmazkodni - határidő,egyedi méret gyártás, gyors felmérés, személyre szabott tanácsadás - a megrendelői igényekhez. Az általunk gyártott árnyékolási berendezésekre 1 év garanciát, nyílászáróinkra az első évben jótállást és az ezt követő négy évben szavatosságot vállalunk.

Honlapunk segítséget nyújt termékeink megismerésében, kiválasztásában az igényeknek leginkább megfelelően.

Kérdéseire gyártásban és beépítésben tapasztalattal rendelkező kollégáink állnak ügyfeleink rendelkezésére személyesen, telefonon és e-mailben is.

© 2011 - Minden jog fenntartva www.uvstop.hu | honlapkészítés - XLS.HU
Toldi és Nemes Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 8-10. Tel: 06-1-252-76-44
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk