UVSTOP

Alumínium nyílászáró

Árnyékolástechnika, alumínium és műanyag redőnyök, nyílászárók
 

Alumínium nyílászáró

Alumínium nyílászárók paraméterei:

Cégünk az Aluprof-Hungary Kft. által forgalmazott alumínium profilból gyártja alumínium nyílászáróit

Korszerű alumínium nyílászáró rendszer, amely hang- és hőszigetelést igénylő, kültéri építési elemek, pl. különböző típusú ajtók, ablakok, vitrinek, szélfogók és térkonstrukciók elkészítésére használható.

Háromkamrás felépítésük van a rendszer profiljainak. Az MB-60 ablak profildarabok beépítési mélysége: 69 mm (szárny), 60 mm (tok) az ajtók esetében pedig: 60 mm és 60 mm. Az MB-70 ablak profil beépítési mélysége: 79 mm (szárny), 70 mm (tok) az ajtó pedig: 70 mm és 70 mm.

 

Alumínium nyílászáró ral színskálaAz MB-60 rendszer lényeges tulajdonsága többek között a tokok, hevederek és a szárnyak hajlíthatósága, ami különböző íves és ívek konstrukciók, kialakítását teszi lehetővé.

Az MB-60-as és az MB-70-es profilból készült alumínium nyílászáróra az alacsony U hőáteresztési együttható jellemző a tömítések és hőhídmegszakítók alkalmazásának köszönhetően. A növekvő energiatakarékossági és környezetvédelmi követelmények idejében ennek nagy jelentősége van. Az ablakok esetében az alumínium profilok a 2.1. anyagcsoport, ajtók esetében, pedig a 2.2 anyagcsoport hőszigetelési követelményeinek felelnek meg. Az MB-60-as rendszerben profilírozott 24 mm (ablakok) és 14 mm (ajtók) széles, az MB-70-es alumínium nyílászáró rendszerben profilírozott, 24 mm (ajtók) és 34 mm (ablakok) üvegszálakkal erősített, poliamid, „omega” alakú hőhídmegszakító rétegeket alkalmaztak. A hőhídmegszakítók alakja, a lapos megszakítókhoz képest, növeli az alumínium nyílászáró profilok merevségét és segíti a profildarabok vízkivezetését, minden környezeti feltétel mellett biztosítva ez által a megfelelő hőszigetelést. Az alumínium ajtószárnyak megfelelő hőszigetelését illetve hézagmentességet a levegővel szemben a HPVC – ből készült küszöb és az EPDM tömítések biztosítják.  A rendszerrel használható üvegek vastagsága ablakszárnyakban 21 – 57 mm vastagságú, fix ablakokban és ajtószárnyakban, pedig 12 – 48 mm vastagságú.

A standard színválaszték nagy választéka a legigényesebb felhasználó igényeinek kielégítését is lehetővé teszi.

© 2011 - Minden jog fenntartva www.uvstop.hu | honlapkészítés - XLS.HU
Toldi és Nemes Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 8-10. Tel: 06-1-252-76-44
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk