UVSTOP

Szúnyogháló

Árnyékolástechnika, alumínium és műanyag redőnyök, nyílászárók
 

Szúnyogháló

Szúnyoghálóink úgy lettek kifejlesztve, hogy kielégítse a folyamatosan fejlődő piac igényeit.
Kiváló minőségű anyagokból készülnek: extrudált, festett alumínium profil, strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas szúnyogháló, tartós műanyag kiegészítők.

Típusok:

  • Fix keretes szúnyogháló
  • Mobil szúnyogháló
  • Nyíló ajtó
  • Tolókeretes szúnyogháló
  • Plissé szúnyogháló

Fix keretes szúnyoghálók könnyen le- és felszerelhetőek, könnyen tisztíthatóak, íves ablakokra is tervezhető.

Fix keretes ISSO szúnyoghálók az ajtókra, ablakokra, szerszám és gép nélkül bárki számára könnyedén le-és felszerelhető. Anyaga : -extrudált, festett alumínium profil, PVC profil.                                       


Rolós szúnyogháló széles körben alkalmazható, az ablakokra és ajtókra egyaránt felszerelhető horizontálisan és vertikálisan. Alumínium és PVC kivitelben is rendelhető.
A PVC rolós szúnyogháló kiváló minőségű UV stabil anyagból készül. A kemény PVC kamrás profilok, a strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas háló, a tartós műanyag kiegészítők, valamint az acélrugó, amelyek ellenállnak a környezeti hatásoknak teszik lehetővé, hogy a PVC rolós szúnyogháló az idő múlásával ne veszítsen minőségéből, így időtállóvá válik.


 A könnyen működtethető nyíló szúnyoghálóajtó a bejárati- és balkonajtóknál nyúj védelmet a rovarok ellen. Alap felszereltsége a sima zsanér és a záródást segítő mágnes, de igény szerint a behúzást  egy rugós zsanér segíti. Esztétikus, láthatatlan megoldást az UV álló üvegszálas háló biztosítja. Az ajtó alumínium keretszerkezete választható egyedi színekben: RAL színre festése porszórt festési technológiával történik, vagy  Renolit fóliás kivitelben.

Tolókeretes szúnyogháló:Toló-bukó és emelő-toló erkélyajtók esetében ajánljuk.Kezelése egyszerű és praktikus. Csak el kell tolni a vezető sínben a fix nyílászáró felületére.
A toló szúnyogháló ajtó készíthető egyedi színekben: RAL festett és a nyílászáró faerezetének színébe olvadó Renolit fóliával ellátva.

© 2011 - Minden jog fenntartva www.uvstop.hu | honlapkészítés - XLS.HU
Toldi és Nemes Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 8-10. Tel: 06-1-252-76-44
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk